Google ADs Grants

Maak als stichting met ANBI status gebruik van €10.000,- Google Grants budget!

Een goede setup van jouw campagnes in Google Ads Grants is van essentieel belang

Adverteren in Google Ads Grants
€10k gratis budget voor jouw stichting

Hoe werkt Google Grants

Wat belangrijk is om succesvol te zijn met het Google Ads Grants budget is om te zorgen dat je je goed houdt aan de regels van Google met betrekking tot dit budget.

Hebben we dat helder? Dan gaan we kijken naar zoekvolume en hoe we hierop kunnen inspelen. Waar liggen kansen, waar zoeken jouw potentiële donateurs op en hoe kunnen wij daar zo goed mogelijk bij aansluiten.

Hierbij maken we altijd zo goed mogelijk gebruik van het algoritme van Google. We laten dit voor ons werken en zorgen zo dat we het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden.

Automatisering is hierbij key.

Welke strategie gebruiken wij?

In Google Ads Grants adverteren we via het systeem van Google Ads Grants zelf. De setup van de campagnes doen we op basis van de zogenaamde Hagakure method.

Hierbij richten we ons op het aggregeren van veel data in een aantal campagnes. Het is niet meer zoals voorheen het doel om veel specifieke campagnes te hebben. We zetten bepaalde thema campagnes op en voeden het Google Algoritme op die manier met genoeg data.

Met deze data kan Google vervolgens aan de slag om onze ingestelde doelen te halen. Bij Ads Grants is het de kunst om zoveel mogelijk van het gratis budget in te zetten, het is immers gratis!

Know what you are searching for

Wat is het zoekgedrag van jouw donateurs?

Natuurlijk is het handig om te weten waar jij voor staat als stichting. Maar zoekt jouw beoogde doelgroep ook op die topics, of gebruiken zij andere benamingen waar zij op zoeken?

Om dit inzichtelijk te maken stellen we een keyword onderzoek op. Op welke zoekwoorden wordt het meest gezocht? 

Daarna doen we er alles aan om zoveel mogelijk budget te gebruiken, binnen de grenzen van Google Ads Grants.

Work work work

Setup & optimalisatie

Een samenwerking begint altijd met een setup van jouw account of een herinrichting van een bestaand account. Staat jouw account al super strak? Dan kunnen we wellicht gelijk naar Maandelijkse optimalisatie en slaan we de setup fase over.

In de setup kijken we vooral naar een opzet van de campagnes. Deze campagnes zetten we zo op dat deze eenvoudig en snel schaalbaar zijn.

Google Ads Grants Setup
v.a. €795 eenmalig

Voor de setup van jouw website doorlopen we de volgende stappen. Aan het eind staat er een onwijs strakke website waar jouw klanten terecht kunnen.

Maandelijkse optimalisatie
v.a. €195 per maand

Na setup is onderhoud van jouw website het meest belangrijk. Ook dit nemen wij uit handen. De onderstaande punten verzorgen wij:

Wil je eerst een kop koffie doen? Maak een afspraak!

Stuur mij een berichtje met de datum dat het jou uitkomt om een kop koffie of thee te doen en jouw wensen te bespreken. Dat kan bij mij op kantoor of bij jou op locatie!

Jeroen van Kesteren - Google Shopping Advies

Jeroen van Kesteren – Online Marketing

Bezoek & Post

Bezoekadres (op afspraak)
Laan 21
1741 EA Schagen

Postadres
De Dijken 7e
1747 EE Tuitjenhorn

formaliteiten

KVK-nummer
82754276

BTW-nummer (BTW-ID)
NL003727321B82

IBAN
NL27 RABO 0367 7182 27

BIC ( SWIFT)
RABONL2U

Contact