SEO - Google organisch

Wil je bovenaan komen in de organische zoekresultaten van Google (SEO)? Er zijn veel factoren die we kunne tweaken!

Geef Google zoveel mogelijk data over het onderwerp waar jouw website over gaat.

Zorg ervoor dat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken.

Hoe gaan we te werk?

Het is belangrijk om te kijken waar zoekvolume zit in de markt. Op basis hiervan gaan we aan de slag, uiteraard in overleg. Ik kijk samen met jou wat de diensten of producten zijn die jij verkoopt, vervolgens zoeken we uit waar jouw doelgroep daadwerkelijk op zoekt.

Als we inzicht hebben in het zoekgedrag, gaan we verder met het uitwerken van een plan om op interessante zoekwoorden hoger te scoren in de organische zoekresultaten van Google.

Richten we ons alleen op Google? Ja, maar alle optimalisaties die we doorvoeren hebben ook een positief effect op jouw rankings in bijvoorbeeld Bing.

Met welke techniek?

We gebruiken jouw huidige website of bouwen hier een nieuwe website voor. Met elk type website kun je uit de voeten, echter is het belangrijk dat jouw website snel is en uiteraard beveiligd.

We kunnen op basis van elk type website optimalisaties aanbrengen voor de organische ranking in Google.

Om nog veel meer effect te sorteren, zetten we ook vaak linkbuilding in. Dit doen we om meer verwijzende links naar jouw pagina’s te krijgen. Dit in combinatie met een goede website structuur en content is goud waard in de organische zoekresultaten.

Look and you will find

Gebruik de juiste tooling

Er zijn enorm veel tools om te gebruiken voor het tracken en optimaliseren van jouw website. Gebruik de juiste tools en je kan enorm snel grote stappen maken in jouw rankings.

Voor het tracken van jouw posities kun je tools gebruiken als Semrush, SE Ranking of Ahrefs.

Voor linkbuilding zijn wij aangesloten bij grote netwerken, waar wij kwalitatief goede links vergaren. De linkwaarde vloeit door naar jouw site met een positief gevolg voor de ranking door Google.

I love it when a plan comes together

Setup & optimalisatie

We beginnen altijd met een plan. Vanuit jouw business weet je erg goed wat klanten wel en niet willen. Deze aannames gaan we staven aan daadwerkelijk zoekgedrag van consumenten.

De mix tussen jouw kennis van de business, mijn SEO kennis en het gedrag van klanten zorgt ervoor dat we snel weten waar we onze tijd en moeite in moeten steken om succesvol te zijn.

SEO Optimalisaties
v.a. €1495 eenmalig

SEO optimalisaties zijn er in vele soorten en maten. Vaak moet ik toch echt even jouw website zien en jouw doelen bespreken voor ik een goede inschatting kan geven. Over het algemeen geldt:

Maandelijkse Linkbuilding
v.a. €595 per maand

Het is waanzinnig belangrijk om inkomende links te vergaren naar jouw website. Wij zijn aangesloten bij verschillende netwerken, waarin we dit zo natuurlijk mogelijk kunnen opzetten.

Wil je eerst een kop koffie doen? Maak een afspraak!

Stuur mij een berichtje met de datum dat het jou uitkomt om een kop koffie of thee te doen en jouw wensen te bespreken. Dat kan bij mij op kantoor of bij jou op locatie!

Jeroen van Kesteren - Google Shopping Advies

Jeroen van Kesteren – Online Marketing

Bezoek & Post

Bezoekadres (op afspraak)
Laan 21
1741 EA Schagen

Postadres
De Dijken 7e
1747 EE Tuitjenhorn

formaliteiten

KVK-nummer
82754276

BTW-nummer (BTW-ID)
NL003727321B82

IBAN
NL27 RABO 0367 7182 27

BIC ( SWIFT)
RABONL2U

Contact