Dat idee had ik nog maar een aantal weken geleden. Ik wil het al jaren, maar heb het nooit aangedurfd om de grote sprong te wagen. Tot nu. Hoe dat kan? Ik zeg zelf dat er een verbinding is gelegd in mijn hoofd waardoor die angst er niet meer is. Alleen volledig zelfvertrouwen in het feit dat ik bedrijven enorm kan helpen met hun online vraagstukken.

Krijg ik spijt dat ik het niet eerder gedaan heb? Ik denk het niet. Dit is mijn moment en alles wat ik hiervoor heb meegemaakt en de ervaring die ik opgedaan heb, had ik nodig om de keuze te maken.Afgelopen jaren heb ik enorm veel ervaring opgedaan bij verschillende bureaus en bedrijven op het gebied van online marketing.

Mijn carrière begon in Google Ads en ik ben qua kennis steeds breder gegaan, met Google Ads wat daar altijd als rode draad doorheen liep.Vanaf 1 juni ga ik mijn kennis inzetten voor verschillende bedrijven, voornamelijk MKB maar bijvoorbeeld ook een paar E-commerce partijen.

Heb je zelf een online vraagstuk of wil je gewoon even bijpraten? Let me know, dan doen we een bakkie!

De naam? Gewoon:

Jeroen van Kesteren – Online Marketing

www.JeroenvanKesteren.com

SEA | SEO | Social | E-mail | CRO