Google ADs Workshop

Hands-on workshop waarbij je alles leert wat je moet weten om effectieve en winstgevende
Google Ads-campagnes op te zetten en te beheren.

Wil je graag meer resultaat behalen met je online advertenties?

Wil je jouw bedrijf laten opvallen in de digitale wereld?

Volg mijn Google Ads Workshop!

Wat zijn de voordelen?

1. Leer van de expert (10+ jaar ervaring). Deze workshop wordt gegeven door ervaren professionals die uitgebreide kennis hebben van Google Ads. Ze delen hun best practices, tips en trucs om je te helpen succesvolle campagnes te maken.

2. Praktische vaardigheden: Deze workshop is zeer interactief en hands-on. Je krijgt de kans om direct aan de slag te gaan met het maken van je eigen advertenties en campagnes. Zo kun je de opgedane kennis meteen in de praktijk brengen.

3. Optimaliseer je budget: Google Ads kan een krachtig advertentieplatform zijn, maar alleen als je het op de juiste manier gebruikt. Onze workshop leert je hoe je je budget optimaal kunt benutten en de beste resultaten kunt behalen met je advertenties.

4. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends: Het digitale landschap verandert voortdurend en het is essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in Google Ads. Onze workshop behandelt de nieuwste trends en strategieën, zodat je altijd een voorsprong hebt op je concurrenten.

5. Netwerk met andere professionals: Tijdens de workshop heb je de mogelijkheid om te netwerken met andere deelnemers, die allemaal geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun online vaardigheden. Je kunt ervaringen uitwisselen, ideeën delen en waardevolle contacten leggen.

"De cost gaet voor de baet uyt."

Investering Google Ads workshop

Wacht niet langer en geef je vandaag nog op voor onze Google Ads Workshop. Boost je online advertentiesucces en vergroot je zichtbaarheid en omzet met behulp van het krachtige advertentieplatform van Google!

 

Workshop halve dag
€1495 eenmalig

Halve dag workshop op locatie bij jouw bedrijf. 

Tot 8 deelnemers.

Workshop hele dag
€2495 eenmalig

Hele dag op locatie bij jouw bedrijf. 

Tot 16 deelnemers.

Wil je eerst een kop koffie doen? Maak een afspraak!

Stuur mij een berichtje met de datum dat het jou uitkomt om een kop koffie of thee te doen en jouw wensen te bespreken. Dat kan bij mij op kantoor of bij jou op locatie!

Jeroen van Kesteren - Google Shopping Advies

Jeroen van Kesteren – Online Marketing

Bezoek & Post

Bezoekadres (op afspraak)
Laan 21
1741 EA Schagen

Postadres
De Dijken 7e
1747 EE Tuitjenhorn

formaliteiten

KVK-nummer
82754276

BTW-nummer (BTW-ID)
NL003727321B82

IBAN
NL27 RABO 0367 7182 27

BIC ( SWIFT)
RABONL2U

Contact