WEBSITE LATEN MAKEN

Jouw website is het online visitekaartje van jouw bedrijf.

Laat op jouw website zien waar je goed in bent en wat jou uniek maakt.

Een snelle en mooie website is de sleutel tot jouw online succes

Hoe gaan we te werk?

We gaan natuurlijk eerst samen om tafel om te bekijken wat jouw wensen zijn voor een website en wat jouw doel is om te bereiken met jouw website. 

Zijn we eruit? Dan gaan we aan het bouwen. Hierin is jouw constante feedback erg belangrijk. Vaak kunnen we websites al erg snel opzetten. Een basis versie van jouw website met zo’n 5 pagina’s kunnen we al binnen 1 dag opzetten. Jij bent dan direct vindbaar en vervolgens gaan we aan de slag om de website te optimaliseren en verbeteren.

Want een website vergt constant werk en optimalisatie.

Met welke techniek?

Voor al onze websites gebruiken wij wordpress, het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. In dit systeem kunnen we flexibel naar aanleiding van jouw wensen een goede site opzetten die ook nog eens eenvoudig te onderhouden is door jou zelf.

Daarnaast is WordPress ook een van de meest veilige website systemen die er bestaat. We kiezen samen een thema en gaan die helemaal naar jouw wens inrichten. 

Ik hoop natuurlijk dat je klant blijft, maar wil je ooit weg, dan kunnen we de site eenvoudig verhuizen naar een andere partij.

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough

Op maat gemaakt, maar niet complex

We maken jouw website helemaal volgens jouw wensen, dus eigenlijk op maat. Maar om het niet te complex te maken, gebruiken we het WordPress systeem. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.

WordPress maakt gebruikt van thema’s, waarmee we relatief snel jouw website op kunnen zetten. Zo heb je het beste van beide werelden, namelijk maatwerk dat niet complex is, waardoor jij flexibel blijft in de keuze voor jouw website partner.

Hard work pays off

Setup & onderhoud

We beginnen met het opzetten van jouw website, de start is altijd dat we samen komen om de wensen te bespreken. Vervolgens gaan wij het idee uitwerken en komen met een voorstel.

Ben je akkoord? Dan gaan we bouwen en overleggen we tussentijds over de voorgang. Is de website helemaal naar jouw wens? Dan gaan we over tot oplevering en kan de website live voor jouw klanten.

Hoe lang dit proces duurt? In theorie kunnen we binnen een dag al een website live hebben. Vaak zien we dat dit hele proces zo’n 1 – 2 weken in beslag neemt. Van het doornemen van de wensen, tot de oplevering van de site.

Website - v.a. 3995,-

Voor de setup van jouw website doorlopen we de volgende stappen. Aan het eind staat er een onwijs strakke website waar jouw klanten terecht kunnen.

Onderhoud website

Na setup is onderhoud van jouw website het meest belangrijk. Ook dit nemen wij uit handen. De onderstaande punten verzorgen wij:

Wil je eerst een kop koffie doen? Maak een afspraak!

Stuur mij een berichtje met de datum dat het jou uitkomt om een kop koffie of thee te doen en jouw wensen te bespreken. Dat kan bij mij op kantoor of bij jou op locatie!

Jeroen van Kesteren - Google Shopping Advies

Jeroen van Kesteren – Online Marketing

Bezoek & Post

Bezoekadres (op afspraak)
Laan 21
1741 EA Schagen

Postadres
De Dijken 7e
1747 EE Tuitjenhorn

formaliteiten

KVK-nummer
82754276

BTW-nummer (BTW-ID)
NL003727321B82

IBAN
NL27 RABO 0367 7182 27

BIC ( SWIFT)
RABONL2U

Contact