Online Marketing Curaçao

Impact maken bij mooie bedrijven op Curaçao met online marketing, dat is het doel.

Creativity is intelligence having fun

IDEEËN BEDENKEN

Alle online campagnes beginnen met een idee, een manier waarop wij denken dat we jouw bedrijf online het beste kunnen neerzetten. De enige manier om te weten of ons gevoel klopt? TESTEN!

Failure leads to understanding

tESTEN

Zitten we goed met ons gevoel? Mooi dan kunnen we door en verder optimaliseren. Zo niet? Dan leren we van de test en zetten we een nieuwe test op. Net zo lang tot we het goed doen.

Perfection is the enemy of progress

OPTIMALISEREN

Ook als een campagne goed werkt, blijven we optimaliseren. Het kan namelijk altijd beter. Daarnaast veranderd de wereld (en jouw klanten) continu. Hier blijven we op inspelen.

Search Engine Advertising

Ook wel afgekort als SEA, hiermee komt je direct (betaald) bovenaan de zoekresultaten in Google met relevante advertenties. Bijvoorbeeld op Curaçao en omstreken.

Search Engine Optimization

Organisch bovenaan in Google verschijnen in de buurt van Curaçao? Dan zijn er verschillende on-page en off-page factoren waar we aan kunnen sleutelen. Afgekort: SEO.

Social Media Marketing

Viral ga je niet zomaar. We kunnen er natuurlijk wel alles aan doen om jouw aanwezigheid online zo strak mogelijk te maken. Zo zien de inwoners en toeristen op Curaçao altijd jouw uitingen op Social!

E-mail Automation

Nieuwsbrieven sturen is vaak niet meer voldoende. Segmenteer, personaliseer en stuur jouw e-mails geautomatiseerd naar de juiste doelgroep. Bijvoorbeeld verdeeld op basis van Geografie.

Websites & webshops

Online zichtbaarheid in de omgeving van Curaçao of direct producten verkopen? Ik help je met beiden. Op basis van een goed te begrijpen CMS bouwen we jouw online business op!

Conversie optimalisatie

Heb je al veel bezoekers, maar haakt het merendeel weer af na een bezoekje? Tijd om jouw pagina's te optimaliseren voor conversie, zodat jouw lokale bezoekers uit Curaçao blijven in plaats van wegklikken.

Zullen we starten?

We beginnen klein, met een kop koffie of thee, online, bij mij op kantoor of bij jou op locatie, gewoon om elkaar te leren kennen. Vanuit daar gaan we bouwen aan jouw online zichtbaarheid.

Jeroen van Kesteren – Online Marketing Curaçao

Contact

Bezoekadres (op afspraak)
Kanariestraat 10
Parkietenbos, Aruba

Postadres
De Dijken 7e
1747 EE Tuitjenhorn, Nederland